MİMAROBA MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI TÖRENLE AÇILDI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 27.02.2024 - 18:03, Güncelleme: 27.02.2024 - 18:09
 

MİMAROBA MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI TÖRENLE AÇILDI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimaroba Mahalle Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nin Muhtarlık binasının açılışını gerçekleştiren Akgün, açılış töreninde halka açıklamalarda bulundu. Yurtdışında başta İtalya ve Fransa olmak üzere örnek şehir ve projeleri incelediğini belirten Akgün "Keşke görmeseydim. İnsan onları görünce 'Ben de böyle güzel şeyler yapmalıyım' diye düşünüyor. Sonra benim gibi en ufak taşla bile uğraşan bir adam oluyorsun. Ama böyle devam edecek. Her zaman her detayla, her çiçekle ilgileneceğim. Hayvanlar da, çiçekler de bizim canlarımız. Hepsiyle ilgilenen bir belediye olmaya devam edeceğiz" dedi. Ayrıca yerel seçimlerdeki rakibi Recep Erol'un partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi'ne de değinen Akgün, "Onların derdi Büyükçekmece veya Büyükçekmece Belediye Başkanlığı falan değil. Büyükçekmece'de 80 bin dönüm boş arazi var. Bunun 40 bin dönümü hiçbir zaman imara açılamaz. 80 bin dönüm alanda isterseniz, şimdi dünyanın en güzel şehri olan, Esenyurt gibi bir şehir yapabilirsiniz. 50, 100 katlı binalar... Niye? Çünkü dolar, para..." sözleriyle AK Parti'yi eleştirdi. Konuşması sonrasında meclis üye listesini açıklayan Akgün'ün muhtarlık binasını açmasıyla tören son buldu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimaroba Mahalle Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nin Muhtarlık binasının açılışını gerçekleştiren Akgün, açılış töreninde halka açıklamalarda bulundu.
Yurtdışında başta İtalya ve Fransa olmak üzere örnek şehir ve projeleri incelediğini belirten Akgün "Keşke görmeseydim. İnsan onları görünce 'Ben de böyle güzel şeyler yapmalıyım' diye düşünüyor. Sonra benim gibi en ufak taşla bile uğraşan bir adam oluyorsun. Ama böyle devam edecek. Her zaman her detayla, her çiçekle ilgileneceğim. Hayvanlar da, çiçekler de bizim canlarımız. Hepsiyle ilgilenen bir belediye olmaya devam edeceğiz" dedi.
Ayrıca yerel seçimlerdeki rakibi Recep Erol'un partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi'ne de değinen Akgün, "Onların derdi Büyükçekmece veya Büyükçekmece Belediye Başkanlığı falan değil. Büyükçekmece'de 80 bin dönüm boş arazi var. Bunun 40 bin dönümü hiçbir zaman imara açılamaz. 80 bin dönüm alanda isterseniz, şimdi dünyanın en güzel şehri olan, Esenyurt gibi bir şehir yapabilirsiniz. 50, 100 katlı binalar... Niye? Çünkü dolar, para..." sözleriyle AK Parti'yi eleştirdi.
Konuşması sonrasında meclis üye listesini açıklayan Akgün'ün muhtarlık binasını açmasıyla tören son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.