RECEP EROL BİR BİR SIRALADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 16.02.2024 - 14:46, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:31
 

RECEP EROL BİR BİR SIRALADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın 2023 Haziran ayından itibaren organize ettiği sünnet merasiminde bu güne kadar 250 Büyükçekmeceli çocuğun sünnet olması sağlandı. 250 çocuğun sünnet düğünü sonrası oyuncaklarının dağıtımının yapıldığı organizasyona AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol da eşlik etti.
Orkide Düğün Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik söz alarak çocukları sünnet olan aileleri tebrik etti. Seçime sayılı günler kaldığını hatırlatan Çelik, Büyükçekmece'de Recep Erol'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ise Murat Kurum'a destek istemeyi ihmal etmedi. Çelik'ten sonra konuşma yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol da ilk olarak aileleri tebrik etti. Tebrikten sonra Büyükçekmece Belediyesi ile ilgili önemli hususlara dikkat çeken Erol, yapılması gerekenleri de bir bir sıraladı. Sünnetin sadece bir başlangıç olduğunu söyleyen Erol bunun devamında çocuklar için kreşler yapılması gerektiğini ifade etti. Büyükçekmece'de eğitime önemli bir yatırım yapılması gerektiğini ve seçimi kazandıktan sonra "sabahçı-öğlenci" şeklinde ikili eğitim yerine tekli eğitim sistemine geçeceklerini de sözlerine ekledi. Eğitim konusundaki vaatleri bununla da sınırlı kalmayan Recep Erol aynı zamanda lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz kurs ve eğitimlerin sağlanacağı kültür merkezleri, kütüphaneler ve halk akademileri yapacaklarını belirtti. Gençlerin dersleri dışında sosyal zamanlarını da geçirebilmeleri için gençlik merkezleri ve kapalı spor salonları yapılması da Erol'un gençler için bir başka vaadiydi. Recep Erol, son olarak vatandaşın düğün ve organizasyon ihtiyaçları için cüzi ücretlerle hizmet sunacak olan sosyal tesislere değindi. "Bu yavrularımızın sünnetini gördüğünüz gibi inşallah düğünlerini görmeyi de Allah nasip etsin. Yine bu yavrularımızın düğünlerini, özel günlerini yapacağınız sosyal tesisler, düğün salonları inşa ederek cüzi ücretlerle, hatta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak vereceğimizi de buradan ifade ediyorum." diyen Erol her mahalleye bir kapalı pazar yapacaklarını da ifade ederek konuşmasını sonlandırdı. Etkinlik, sünnet çocuklarına hediye takdimi ile son buldu.
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın 2023 Haziran ayından itibaren organize ettiği sünnet merasiminde bu güne kadar 250 Büyükçekmeceli çocuğun sünnet olması sağlandı. 250 çocuğun sünnet düğünü sonrası oyuncaklarının dağıtımının yapıldığı organizasyona AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol da eşlik etti.

Orkide Düğün Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik söz alarak çocukları sünnet olan aileleri tebrik etti. Seçime sayılı günler kaldığını hatırlatan Çelik, Büyükçekmece'de Recep Erol'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ise Murat Kurum'a destek istemeyi ihmal etmedi.


Çelik'ten sonra konuşma yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol da ilk olarak aileleri tebrik etti. Tebrikten sonra Büyükçekmece Belediyesi ile ilgili önemli hususlara dikkat çeken Erol, yapılması gerekenleri de bir bir sıraladı.
Sünnetin sadece bir başlangıç olduğunu söyleyen Erol bunun devamında çocuklar için kreşler yapılması gerektiğini ifade etti. Büyükçekmece'de eğitime önemli bir yatırım yapılması gerektiğini ve seçimi kazandıktan sonra "sabahçı-öğlenci" şeklinde ikili eğitim yerine tekli eğitim sistemine geçeceklerini de sözlerine ekledi.
Eğitim konusundaki vaatleri bununla da sınırlı kalmayan Recep Erol aynı zamanda lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz kurs ve eğitimlerin sağlanacağı kültür merkezleri, kütüphaneler ve halk akademileri yapacaklarını belirtti. Gençlerin dersleri dışında sosyal zamanlarını da geçirebilmeleri için gençlik merkezleri ve kapalı spor salonları yapılması da Erol'un gençler için bir başka vaadiydi.


Recep Erol, son olarak vatandaşın düğün ve organizasyon ihtiyaçları için cüzi ücretlerle hizmet sunacak olan sosyal tesislere değindi. "Bu yavrularımızın sünnetini gördüğünüz gibi inşallah düğünlerini görmeyi de Allah nasip etsin. Yine bu yavrularımızın düğünlerini, özel günlerini yapacağınız sosyal tesisler, düğün salonları inşa ederek cüzi ücretlerle, hatta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak vereceğimizi de buradan ifade ediyorum." diyen Erol her mahalleye bir kapalı pazar yapacaklarını da ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.
Etkinlik, sünnet çocuklarına hediye takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.