RECEP EROL'DAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 08.03.2024 - 14:32, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:34
 

RECEP EROL'DAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamak için Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı bir gece düzenledi. Büyükçekmece Orkide Düğün ve Davet Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. 1000 kişi için organize edilen etkinliğe 2 bin 500 kişinin katılım gösterdiği ve bir grup vatandaşın da yer kalmadığı için kapıdan döndüğü gözlendi.
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Ak Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği etkinlikte Başkan Adayı Erol, belediye başkanlığı sürecinde yapacağı projelerden bahsetti. Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük'ün kısa selamlama ve Kadınlar Günü kutlama mesajı konuşmalarından sonra mikrofonu Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol aldı. Erol, yoğun katılımı işaret edip daha büyük, kaliteli etkinlik alanlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek sözlerine başladı: "Bu etkinliği bin kişi düşünerek organiz etmiştik fakat 2 bin 5 yüz arkadaşımız gelmiş. Bir kısım da kapıdan dönmek zorunda kaldı. Bir dahaki Kadınlar Günü programını sizlere yakışan bir yerde, belediyemize ait güzel bir tesiste yapacağız inşallah. Bugün Büyükçekmece'de birçok eksik var. Hanımların alışveriş yaptığı kapalı pazarlardan tutun, hanımların spor yapacağı spor alanlarına kadar... Bu eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri sizler için bir bir gidereceğiz inşallah. Şu an Büyükçekmece'de yalnızca üç adet bulunan kapalı pazar yerlerini sizler için yeniden dizayn ediyoruz. Kapalı otoparklarıyla, sosyal tesisleriyle, hanımların spor yapacağı alanlarla, ahşap atölyeleriyle ve sizlerin her türlü faaliyetinizi yapacağınız, dershane hizmeti görecek salonlarla kapalı pazar yerleri sizin hizmetinizde olacak." sözleriyle farklı hava şartlarında oluşan mağduriyetleri gidermek adına yapacaklarından bahsetti. Ayrıca eğitim konusunda da değinen Erol, "Sekizinci sınıftan dokuzuncu sınıfa geçecek olan öğrencilerle on bir ve on ikinci sınıf öğrencileri için ücretsiz dershane hizmeti sağlayacaklarını da sözlerine ekledi. Recep Erol'un konuşmasından sonra müzik dinletisi ve yemek ziyafetiyle etkinlik son buldu.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamak için Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı bir gece düzenledi. Büyükçekmece Orkide Düğün ve Davet Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. 1000 kişi için organize edilen etkinliğe 2 bin 500 kişinin katılım gösterdiği ve bir grup vatandaşın da yer kalmadığı için kapıdan döndüğü gözlendi.

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Ak Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği etkinlikte Başkan Adayı Erol, belediye başkanlığı sürecinde yapacağı projelerden bahsetti.
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük'ün kısa selamlama ve Kadınlar Günü kutlama mesajı konuşmalarından sonra mikrofonu Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol aldı.
Erol, yoğun katılımı işaret edip daha büyük, kaliteli etkinlik alanlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek sözlerine başladı: "Bu etkinliği bin kişi düşünerek organiz etmiştik fakat 2 bin 5 yüz arkadaşımız gelmiş. Bir kısım da kapıdan dönmek zorunda kaldı. Bir dahaki Kadınlar Günü programını sizlere yakışan bir yerde, belediyemize ait güzel bir tesiste yapacağız inşallah. Bugün Büyükçekmece'de birçok eksik var. Hanımların alışveriş yaptığı kapalı pazarlardan tutun, hanımların spor yapacağı spor alanlarına kadar... Bu eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri sizler için bir bir gidereceğiz inşallah. Şu an Büyükçekmece'de yalnızca üç adet bulunan kapalı pazar yerlerini sizler için yeniden dizayn ediyoruz. Kapalı otoparklarıyla, sosyal tesisleriyle, hanımların spor yapacağı alanlarla, ahşap atölyeleriyle ve sizlerin her türlü faaliyetinizi yapacağınız, dershane hizmeti görecek salonlarla kapalı pazar yerleri sizin hizmetinizde olacak." sözleriyle farklı hava şartlarında oluşan mağduriyetleri gidermek adına yapacaklarından bahsetti. Ayrıca eğitim konusunda da değinen Erol, "Sekizinci sınıftan dokuzuncu sınıfa geçecek olan öğrencilerle on bir ve on ikinci sınıf öğrencileri için ücretsiz dershane hizmeti sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Recep Erol'un konuşmasından sonra müzik dinletisi ve yemek ziyafetiyle etkinlik son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.