"REKOR OYLA KAZANACAĞIM" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 22.02.2024 - 15:29, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:29
 

"REKOR OYLA KAZANACAĞIM" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak duyurduğu Ali Gökmen adaylıktan çekildikten sonra yerine gelen isim Ahmet Özer olmuştu.
CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Projelerinden ve kendi geçmişinden bahseden Özer rekor oyla başkan seçileceğini söyledi. 3 tane üniversite bitirdiğini, üzerine yüksek lisans, doktora ve post-doktora yaptığını söyleyen Özer ayrıca Türkiye'nin en genç profesör olan isimlerinden biri olduğunu belirtti. Kariyerinin farklı dönemlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fidel Castro, Bill Clinton ve merhum Vali Recep Yazıcıoğlu ile toplantılar yapıp beraber çalışma imkanı bulduğunu da söyleyen Özer henüz doktora yapma aşamasındayken, 1991 yılında GAP Belediyeler Birliği Kurucu Genel Sekreterlik görevini üstlendiğini ve bu görevi vasıtasıyla hem ulusal hem de uluslararası deneyimlere sahip olduğunu belirtti. Adaylıktan çekilen Ali Gökmen ile bir problem yaşanmadığını, önümüzdeki süreçte beraber çalışacaklarını da dile getiren Özer "19 tane aday adayı arkadaşımız vardı. Bunlardan birisi de aday oldu. Sonra çeşitli nedenlerle Ali Bey adaylıktan çekildi. Bu; benim Ali Bey'den daha yüksek bir adam olduğum anlamına gelmez. Ali Bey pırıl pırıl bir arkadaşımız. Belediye başkanlığını da pek ala yapacak bir arkadaşımız ve tabii bizimle beraber de yol yürüyecek." açıklamasında bulundu.
Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak duyurduğu Ali Gökmen adaylıktan çekildikten sonra yerine gelen isim Ahmet Özer olmuştu.

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Projelerinden ve kendi geçmişinden bahseden Özer rekor oyla başkan seçileceğini söyledi.
3 tane üniversite bitirdiğini, üzerine yüksek lisans, doktora ve post-doktora yaptığını söyleyen Özer ayrıca Türkiye'nin en genç profesör olan isimlerinden biri olduğunu belirtti.
Kariyerinin farklı dönemlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fidel Castro, Bill Clinton ve merhum Vali Recep Yazıcıoğlu ile toplantılar yapıp beraber çalışma imkanı bulduğunu da söyleyen Özer henüz doktora yapma aşamasındayken, 1991 yılında GAP Belediyeler Birliği Kurucu Genel Sekreterlik görevini üstlendiğini ve bu görevi vasıtasıyla hem ulusal hem de uluslararası deneyimlere sahip olduğunu belirtti.
Adaylıktan çekilen Ali Gökmen ile bir problem yaşanmadığını, önümüzdeki süreçte beraber çalışacaklarını da dile getiren Özer "19 tane aday adayı arkadaşımız vardı. Bunlardan birisi de aday oldu. Sonra çeşitli nedenlerle Ali Bey adaylıktan çekildi. Bu; benim Ali Bey'den daha yüksek bir adam olduğum anlamına gelmez. Ali Bey pırıl pırıl bir arkadaşımız. Belediye başkanlığını da pek ala yapacak bir arkadaşımız ve tabii bizimle beraber de yol yürüyecek." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.