SON NEFES, SON NEFER, SON DAMLA KANA KADAR

Siyaset 12.05.2023 - 14:11, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

SON NEFES, SON NEFER, SON DAMLA KANA KADAR

Büyükçekmece ve Beylikdüzü Ülkü ocakları tarafından Tüyap Kaya Otelde gerçekleştirilen etkinlikle adeta gövde gösterisi yaptı. Ülkücü camianın neferi olan yüzlerce kişinin hınca hınç doldurduğu salon seçime sayılı günler kala sloganlarla inledi.
MHP İstanbul 3.bölge milletvekili Arzu Erdem, bölge siyasetçileri, iş insanları ve STK temsilcilerinin de yoğun olarak katılım gösterdiği programa dair konuşan Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın salonu dolduran ve Ülkücü camiaya gönül veren katılımcılara teşekkür ederken 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısından ikinci yüzyılın inşaası olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarının altını çizdi.    ZAFER İNANANLARIN YANİ CUMHUR İTTİFAKININ OLACAK   Eremsayın "İstanbul İl Başkanlığımızın önderliğinde Beylikdüzü ve Büyükçekmece Ülkü Ocakları olarak Ocak Sofrasında Gönül Birliği adıyla burada kahvaltılı bir etkinlik gerçekleştirdik. Tüm ülküdaşlarımızı, iş insanlarımızı, STK temsilcilerimizi, Beylikdüzü ve Büyükçekmeceli komşularımızı bugün burada ağırladık. Davetimizi kırmayarak programımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi ülkücü hareketin ve Cumhur ittifakının iktidarının sürmesi için İstanbul Ülkü Ocakları önderliğinde tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Son nefes, son nefer, son damla kanımıza kadar bu ülkenin birliği ve bekası için çalışmaya devam edeceğiz. Çanakkale ruhunun tecelli ettiği kritik bir seçimin eşiğindeyiz. Allahın izni ile zafer inananların yani Cumhur ittifakının olacak bundan zerre kuşkumuz ve şüphemiz yok. Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Çabalarımızın 14 Mayıs günü sandıkta karşılık bulacağına yürekten inanıyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan herkese sizlerin aracılığı ile bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.                                                                                                                            
Büyükçekmece ve Beylikdüzü Ülkü ocakları tarafından Tüyap Kaya Otelde gerçekleştirilen etkinlikle adeta gövde gösterisi yaptı. Ülkücü camianın neferi olan yüzlerce kişinin hınca hınç doldurduğu salon seçime sayılı günler kala sloganlarla inledi.
MHP İstanbul 3.bölge milletvekili Arzu Erdem, bölge siyasetçileri, iş insanları ve STK temsilcilerinin de yoğun olarak katılım gösterdiği programa dair konuşan Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın salonu dolduran ve Ülkücü camiaya gönül veren katılımcılara teşekkür ederken 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısından ikinci yüzyılın inşaası olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarının altını çizdi. 
 
ZAFER İNANANLARIN YANİ CUMHUR İTTİFAKININ OLACAK
 
Eremsayın "İstanbul İl Başkanlığımızın önderliğinde Beylikdüzü ve Büyükçekmece Ülkü Ocakları olarak Ocak Sofrasında Gönül Birliği adıyla burada kahvaltılı bir etkinlik gerçekleştirdik. Tüm ülküdaşlarımızı, iş insanlarımızı, STK temsilcilerimizi, Beylikdüzü ve Büyükçekmeceli komşularımızı bugün burada ağırladık. Davetimizi kırmayarak programımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi ülkücü hareketin ve Cumhur ittifakının iktidarının sürmesi için İstanbul Ülkü Ocakları önderliğinde tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Son nefes, son nefer, son damla kanımıza kadar bu ülkenin birliği ve bekası için çalışmaya devam edeceğiz. Çanakkale ruhunun tecelli ettiği kritik bir seçimin eşiğindeyiz. Allahın izni ile zafer inananların yani Cumhur ittifakının olacak bundan zerre kuşkumuz ve şüphemiz yok. Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Çabalarımızın 14 Mayıs günü sandıkta karşılık bulacağına yürekten inanıyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan herkese sizlerin aracılığı ile bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.                                                                                                                            
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.