SOYER BAŞ GYM & MORE 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Spor 19.02.2024 - 11:50, Güncelleme: 19.02.2024 - 14:42
 

SOYER BAŞ GYM & MORE 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı olan Soyer Baş'ın kurucusu olduğu Soyer Baş Gym & More beşinci yılını görkemli bir törenle kutladı. Beylikdüzü Ansu Davet'te gerçekleşen kutlamaya Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, parti yetkilileri ve mensupları, Soyer Baş Gym & More çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Sevilen şarkılardan bir müzik dinletisiyle başlayan etkinlikte Soyer Baş da davetlilerle Soyer Baş Gym & More'un hikayesini paylaştı. Konuşmasına kendi özgeçmişini anlatarak başlayan Baş yaşadığı zorlukları, eğitim hayatını, pandemi sürecini ve Soyer Baş Gym & More'un içinde bulunduğu aşamaları bütün samimiyeti ile anlattı. Spor eğitimi alırken bir yandan da sektörde tecrübe edinmeye çalıştığını, yıllarca spor eğitmenliği yaptıktan sonra kendi salonunu açarak halka hizmet etme serüvenini anlatan Baş, "1+1 daire tutarak başladığımız serüvende önce daha geniş bir daireye taşındık. Yetmedi büyük bir salona geçtik. Pandemi gibi zorlu bir dönemle karşı karşıya kaldık. Fakat ismimizdeki 'Gym & More' öylesine koyulmuş bir isim değil. Biz bir spor salonundan daha fazlasıyız ve öyle de olmalıydık. İnsanların ekonomik ve sosyal zorluklar yaşadığı pandemi sürecinde salonumuzu erzak ve eşya deposu olarak kullandık. Vatandaşların gidemediği, yetişemediği yerlere yetiştik. Yeri geldi insanlar salona gelemediği için biz onlara gidip bire bir eğitimler verdik. Başkanlarıma, sevenlerime, yanımda olan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." sözleriyle hem Soyer Baş Gym & More'un hikayesini anlattı hem de yanındaki sevenlerine teşekkürlerini bildirdi. Programda söz alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık "Soyer muazzam işler yaptı. Çok güzel bir yüreği var her şeyden önce. Güzel bir kalbi, güzel bir yüreği olan bir insanın yapabileceklerinden bir kesit gösterdi bize. Soyer Baş Gym & More'un bir spor salonundan daha fazlası olduğunu gördük. Başarıları daim olsun. Kendisine ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum." diyerek Soyer Baş'ı ve yaptıklarını takdir etti. Çalık'tan sonra konuşma yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş da Soyer Baş'a olan geçmişlerinden bahsetti. "Soyer'i 2006'dan beri tanıyorum. O zamanlar lise öğrencisiydi. Ofisimize geldi. Çekingen, ürkek bir kardeşimizdi. 'Hayırdır?' dedim. 'Ben sizle beraber olmak istiyorum' dedi. 'Kapı sonuna kadar açık' dedim. Kapıyı sonuna kadar açtı, arkadaşlarıyla beraber geldi. Siyasetin en zor yapıldığı Yakuplu'da arkadaşlarıyla beraber sokağı zaptettiler. Ekibi, kadrosu çok iyi. Biz başardık arkadaşlar. Biz bir daha başaracağız." diyen Demirtaş hem Baş'ı tebrik etti, hem de önümüzdeki yerel seçimlere olan inancından bahsetti. Soyer Baş, Mehmet Murat Çalık ve Mülayim Demirtaş'ın konuşmalarından sonra Soyer Baş Gym & More yöneticileri Şahadet İsa ve Ömer Can Erdem'in teşekkür konuşmalarıyla program sona erdi.
CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı olan Soyer Baş'ın kurucusu olduğu Soyer Baş Gym & More beşinci yılını görkemli bir törenle kutladı. Beylikdüzü Ansu Davet'te gerçekleşen kutlamaya Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, parti yetkilileri ve mensupları, Soyer Baş Gym & More çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sevilen şarkılardan bir müzik dinletisiyle başlayan etkinlikte Soyer Baş da davetlilerle Soyer Baş Gym & More'un hikayesini paylaştı. Konuşmasına kendi özgeçmişini anlatarak başlayan Baş yaşadığı zorlukları, eğitim hayatını, pandemi sürecini ve Soyer Baş Gym & More'un içinde bulunduğu aşamaları bütün samimiyeti ile anlattı.
Spor eğitimi alırken bir yandan da sektörde tecrübe edinmeye çalıştığını, yıllarca spor eğitmenliği yaptıktan sonra kendi salonunu açarak halka hizmet etme serüvenini anlatan Baş, "1+1 daire tutarak başladığımız serüvende önce daha geniş bir daireye taşındık. Yetmedi büyük bir salona geçtik. Pandemi gibi zorlu bir dönemle karşı karşıya kaldık. Fakat ismimizdeki 'Gym & More' öylesine koyulmuş bir isim değil. Biz bir spor salonundan daha fazlasıyız ve öyle de olmalıydık. İnsanların ekonomik ve sosyal zorluklar yaşadığı pandemi sürecinde salonumuzu erzak ve eşya deposu olarak kullandık. Vatandaşların gidemediği, yetişemediği yerlere yetiştik. Yeri geldi insanlar salona gelemediği için biz onlara gidip bire bir eğitimler verdik. Başkanlarıma, sevenlerime, yanımda olan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." sözleriyle hem Soyer Baş Gym & More'un hikayesini anlattı hem de yanındaki sevenlerine teşekkürlerini bildirdi.
Programda söz alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık "Soyer muazzam işler yaptı. Çok güzel bir yüreği var her şeyden önce. Güzel bir kalbi, güzel bir yüreği olan bir insanın yapabileceklerinden bir kesit gösterdi bize. Soyer Baş Gym & More'un bir spor salonundan daha fazlası olduğunu gördük. Başarıları daim olsun. Kendisine ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum." diyerek Soyer Baş'ı ve yaptıklarını takdir etti.
Çalık'tan sonra konuşma yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş da Soyer Baş'a olan geçmişlerinden bahsetti. "Soyer'i 2006'dan beri tanıyorum. O zamanlar lise öğrencisiydi. Ofisimize geldi. Çekingen, ürkek bir kardeşimizdi. 'Hayırdır?' dedim. 'Ben sizle beraber olmak istiyorum' dedi. 'Kapı sonuna kadar açık' dedim. Kapıyı sonuna kadar açtı, arkadaşlarıyla beraber geldi. Siyasetin en zor yapıldığı Yakuplu'da arkadaşlarıyla beraber sokağı zaptettiler. Ekibi, kadrosu çok iyi. Biz başardık arkadaşlar. Biz bir daha başaracağız." diyen Demirtaş hem Baş'ı tebrik etti, hem de önümüzdeki yerel seçimlere olan inancından bahsetti.
Soyer Baş, Mehmet Murat Çalık ve Mülayim Demirtaş'ın konuşmalarından sonra Soyer Baş Gym & More yöneticileri Şahadet İsa ve Ömer Can Erdem'in teşekkür konuşmalarıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.