TAM DONANIMLI ÜLKÜ OCAKLARI BEYLİKDÜZÜ'NDE AÇILDI

Gündem 07.11.2023 - 14:42, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

TAM DONANIMLI ÜLKÜ OCAKLARI BEYLİKDÜZÜ'NDE AÇILDI

Beylikdüzü Ülkü Ocakları yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. İçerisinde 1. sınıf bilgisayarların, masa tenisinin, toplantı ve aktivite odalarının bulunduğu tam donanımlı ülkü ocağı gelen davetlilerden tam not aldı.
Beylikdüzü Ülkü Ocakları yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın'ın ev sahipliğini yaptığı açılışa; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ve çok sayıda AK Partili, MHP'li siyasetçi katıldı. İçerisinde 1. sınıf bilgisayarların, masa tenisinin, toplantı ve aktivite odalarının bulunduğu tam donanımlı ülkü ocağı gelen davetlilerden tam not aldı. Açılışta konuşan İlçe Başkanı Eremsayın, “Her gün ve her dakika Filistin'de şehit edilen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kardeşlerimize güç ve kuvvet temenni ediyorum. Bugün bir kez daha anlıyoruz ki yüce Türk milletinden başka mazluma umut olacak başka bir millet yoktur. Allah bizi yolumuzdan ayırmasın, devletimize güç ve kuvvet versin. Beylikdüzü Ülkü Ocakları olarak ilçemizin her alanında kararlılık içinde, sorumluluk alarak yol almaya devam edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sokağa terk edilmiş her bir genç kaybedilmiş bir vatan parçası şiarıyla ant içtik ve yemin ettik. Devletine aşık, milletine sevdalı bir gençlik yetiştireceğiz. İlçe binamızın açılışında emeği geçen, katılan herkese de teşekkür ediyorum” dedi. Açılışta konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan da “Bu kutlu ocağımızda liderimizin öz evlatları yetişecektir. Her şartta davasından vazgeçmeyen milliyetçi gençliğin yuvası burası olacaktır. Türk gençliği; bilimden, sanatta, kültürde her alanda kendini yetiştirecek, imanlı ve şuurlu yetişecek biz de bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türk gençliği geleceğimizin teminatıdır. Türk gençliği için çok sayıda projemiz var bu projelerimiz sayesinde Ülkü Ocakları'nın her yerde teveccüh gördüğüne şahitlik ediyoruz. Vatanımızın, milletimizin bizlere yüklediği bir misyon var bizler bunu hiç boşa çıkartmamalıyız. 7, 24 vatanımızın ve milletimizi düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.                                                                
Beylikdüzü Ülkü Ocakları yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. İçerisinde 1. sınıf bilgisayarların, masa tenisinin, toplantı ve aktivite odalarının bulunduğu tam donanımlı ülkü ocağı gelen davetlilerden tam not aldı.

Beylikdüzü Ülkü Ocakları yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın'ın ev sahipliğini yaptığı açılışa; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ve çok sayıda AK Partili, MHP'li siyasetçi katıldı. İçerisinde 1. sınıf bilgisayarların, masa tenisinin, toplantı ve aktivite odalarının bulunduğu tam donanımlı ülkü ocağı gelen davetlilerden tam not aldı.

Açılışta konuşan İlçe Başkanı Eremsayın, “Her gün ve her dakika Filistin'de şehit edilen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kardeşlerimize güç ve kuvvet temenni ediyorum. Bugün bir kez daha anlıyoruz ki yüce Türk milletinden başka mazluma umut olacak başka bir millet yoktur. Allah bizi yolumuzdan ayırmasın, devletimize güç ve kuvvet versin. Beylikdüzü Ülkü Ocakları olarak ilçemizin her alanında kararlılık içinde, sorumluluk alarak yol almaya devam edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sokağa terk edilmiş her bir genç kaybedilmiş bir vatan parçası şiarıyla ant içtik ve yemin ettik. Devletine aşık, milletine sevdalı bir gençlik yetiştireceğiz. İlçe binamızın açılışında emeği geçen, katılan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan da “Bu kutlu ocağımızda liderimizin öz evlatları yetişecektir. Her şartta davasından vazgeçmeyen milliyetçi gençliğin yuvası burası olacaktır. Türk gençliği; bilimden, sanatta, kültürde her alanda kendini yetiştirecek, imanlı ve şuurlu yetişecek biz de bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türk gençliği geleceğimizin teminatıdır. Türk gençliği için çok sayıda projemiz var bu projelerimiz sayesinde Ülkü Ocakları'nın her yerde teveccüh gördüğüne şahitlik ediyoruz. Vatanımızın, milletimizin bizlere yüklediği bir misyon var bizler bunu hiç boşa çıkartmamalıyız. 7, 24 vatanımızın ve milletimizi düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.