AVCILAR BELEDİYESİ'NDEN "MAHALLE HZİMET SEFERBERLİĞİ" (VİDEO HABER)

Yaşam 30.04.2024 - 12:28, Güncelleme: 30.04.2024 - 12:43
 

AVCILAR BELEDİYESİ'NDEN "MAHALLE HZİMET SEFERBERLİĞİ" (VİDEO HABER)

Avcılar’ın genç belediye başkanı Utku Caner Çaykara göreve hızlı başladı. Mazbatasını alır almaz kolları sıvayan Çaykara Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattı.
Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Veterinerlik İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden 20 araç ve 53 personelle oluşturulan çözüm ekibi her hafta bir mahallede çalışma yürütecek. Temizlikten yolların bakım onarımına, ilaçlamadan yeşil alan ve parkların düzenlemesine kadar kenti sokak sokak gezerek sorunlara çözüm üretecek Mahalle Hizmet Seferberliği Ekibi Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.  “Girilmedik tek bir sokak bırakmayacağız”  Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çalışmaları yerinde takip eden Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara vatandaşların da taleplerini dinledi. Girilmedik tek bir sokak bırakmayacaklarını belirten Çaykara; "Kıymetli komşularım, sevgili Avcılarlılar. Gerek seçim döneminde gerekse mazbatamızı aldığımız günden itibaren sizlerden en fazla temizlik işleri, fen işleri, park bahçeler ve veterinerlik işleri konusunda geri bildirim aldık. Bugün itibari ile tüm birimlerimizle beraber mahalle hizmet seferberliği başlatıyoruz. Kadrolarımızla beraber on mahallemizde hizmet seferberliği başlatarak kentimizdeki tüm sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.”dedi.      
Avcılar’ın genç belediye başkanı Utku Caner Çaykara göreve hızlı başladı. Mazbatasını alır almaz kolları sıvayan Çaykara Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattı.

Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Veterinerlik İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden 20 araç ve 53 personelle oluşturulan çözüm ekibi her hafta bir mahallede çalışma yürütecek. Temizlikten yolların bakım onarımına, ilaçlamadan yeşil alan ve parkların düzenlemesine kadar kenti sokak sokak gezerek sorunlara çözüm üretecek Mahalle Hizmet Seferberliği Ekibi Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı. 

“Girilmedik tek bir sokak bırakmayacağız” 

Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çalışmaları yerinde takip eden Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara vatandaşların da taleplerini dinledi. Girilmedik tek bir sokak bırakmayacaklarını belirten Çaykara; "Kıymetli komşularım, sevgili Avcılarlılar. Gerek seçim döneminde gerekse mazbatamızı aldığımız günden itibaren sizlerden en fazla temizlik işleri, fen işleri, park bahçeler ve veterinerlik işleri konusunda geri bildirim aldık. Bugün itibari ile tüm birimlerimizle beraber mahalle hizmet seferberliği başlatıyoruz. Kadrolarımızla beraber on mahallemizde hizmet seferberliği başlatarak kentimizdeki tüm sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.”dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.