YALIM 'AK DAVAYA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Siyaset 13.03.2023 - 11:46, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

YALIM 'AK DAVAYA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım,Büyükçekmece Gaşık Restoranda düzenlediği kahvaltılı toplantıda 14 Mayıs 2023’de gerçekleşecek Milletvekilliği seçimleri için AK Parti saflarından aday adaylığını açıkladı.
Yapmış olduğu konuşmada Yalım, İç Anadolu’nun yiğit evlatları diye hitap ettiği Büyük Anadolu Platformunun gençlerinin huzurunda adaylığını açıklayarak gençlerin desteğini istediğini belirtti.   YALIM "13 İLİ TEMSİL ETMEK İÇİN ADAYIM"   Konuşmasında “Yerli ve Milli" olmanın önemine değinen Yalım " İç Anadolu’nun hak ve hukukunu en iyi en doğru şekilde temsil edeceğiz. Muhalefetin tek bir projesi var. O da Erdoğan’ı yıkmak. Bizler elimizi taşın altına koyarak buna müsaade etmeyeceğiz.  Büyük iç Anadolu Platformu, Anadolu’da 13 devasa ili temsil etmektedir. Bu bir platform adına büyük bir sorumluluk. 13 ili temsil etmekte olan platformumuzun 3. bölgede ikamet eden bu vatanın öz evladı denilecek 2 milyon hemşerimiz bulunmaktadır. Bu ağır sorumluluğu alarak hemşerilerimizin yaralarına merhem olmak için adayım”  şeklinde konuştu.    YALIM'DAN YERLİ VE MİLLİ  VURGUSU   Konuşmasına Ak davaya hizmet etmek için yola çıktığını açıklayarak devam eden Av. Mehmet Yalım, “Tarihi bir dönemden geçiyoruz. İç Anadolu’da bulunan 20 milyon hemşerim ve İstanbul 3. bölgede bulunan 2 milyon İç Anadolulu hemşehirlerimiz adına milli ve yerli olanın yanında, yani AK davanın ve cumhur ittifakının yanında hareket edeceğiz. Büyük iç Anadolu’nun yiğit gençlerinin huzurunda adaylığımızı ilan ettik. AK Partiden İstanbul 3.bölgeden milletvekilliğine adayız. Dualarınızla” diyerek konuşmasını noktaladı.. Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım’a İstanbul Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci ve Genç Yozgatlılar Derneği de tam destek verdi.
Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım,Büyükçekmece Gaşık Restoranda düzenlediği kahvaltılı toplantıda 14 Mayıs 2023’de gerçekleşecek Milletvekilliği seçimleri için AK Parti saflarından aday adaylığını açıkladı.

Yapmış olduğu konuşmada Yalım, İç Anadolu’nun yiğit evlatları diye hitap ettiği Büyük Anadolu Platformunun gençlerinin huzurunda adaylığını açıklayarak gençlerin desteğini istediğini belirtti.

 

YALIM "13 İLİ TEMSİL ETMEK İÇİN ADAYIM"

 

Konuşmasında “Yerli ve Milli" olmanın önemine değinen Yalım " İç Anadolu’nun hak ve hukukunu en iyi en doğru şekilde temsil edeceğiz. Muhalefetin tek bir projesi var. O da Erdoğan’ı yıkmak. Bizler elimizi taşın altına koyarak buna müsaade etmeyeceğiz.  Büyük iç Anadolu Platformu, Anadolu’da 13 devasa ili temsil etmektedir. Bu bir platform adına büyük bir sorumluluk. 13 ili temsil etmekte olan platformumuzun 3. bölgede ikamet eden bu vatanın öz evladı denilecek 2 milyon hemşerimiz bulunmaktadır. Bu ağır sorumluluğu alarak hemşerilerimizin yaralarına merhem olmak için adayım”  şeklinde konuştu. 

 

YALIM'DAN YERLİ VE MİLLİ  VURGUSU

 

Konuşmasına Ak davaya hizmet etmek için yola çıktığını açıklayarak devam eden Av. Mehmet Yalım, “Tarihi bir dönemden geçiyoruz. İç Anadolu’da bulunan 20 milyon hemşerim ve İstanbul 3. bölgede bulunan 2 milyon İç Anadolulu hemşehirlerimiz adına milli ve yerli olanın yanında, yani AK davanın ve cumhur ittifakının yanında hareket edeceğiz. Büyük iç Anadolu’nun yiğit gençlerinin huzurunda adaylığımızı ilan ettik. AK Partiden İstanbul 3.bölgeden milletvekilliğine adayız. Dualarınızla” diyerek konuşmasını noktaladı.. Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım’a İstanbul Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci ve Genç Yozgatlılar Derneği de tam destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.