Emrah Öztürk
Köşe Yazarı
Emrah Öztürk
 

⛔ BEYLİKDÜZÜ İÇİN METRO BU YILDA HAYAL OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 2019'da gerçekleştirilen seçimin ardından Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesiyle 20 yıldan beri İBB hizmeti görmeyen Beylikdüzü bir nebze olsun hizmet ile tanıştı. Fakat İstanbul’un son yıllarda en çok gelişim gösteren ve nüfusu her geçen gün daha da artan ilçelerinden olmasına rağmen ulaşım konusunda maalesef yatırım görmedi. Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’nın açıklanmasının ardından Beylikdüzü, İstanbul’un üvey evlat muamelesi gören ilçesi olma özelliğini sürdürmeye devam ediyor. BAŞKAN ÇALIK İSYAN ETTİ Programa Beylikdüzü-Sefaköy Metro projesinin dahil edilmemesinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla karara tepki gösteren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı paylaşımda bölgemizde yaşayan milyonlarca hemşehrimiz, daha konforlu ve çağdaş ulaşım haklarından bir kez daha yoksun bırakıldığının altını çizdi. Mehmet Murat Çalık'ın paylaşımının tamamı şu şekilde ; "2023 Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayan Beylikdüzü-Sefaköy Metrosu nedeniyle milyonlarca hemşehrimiz, daha konforlu ve çağdaş ulaşım haklarından bir kez daha yoksun bırakıldı. Açık ve net biçimde bir kez daha söylüyoruz; Beylikdüzü metrosunu istiyor!"
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2023 - Salı
Emrah Öztürk

⛔ BEYLİKDÜZÜ İÇİN METRO BU YILDA HAYAL OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 2019'da gerçekleştirilen seçimin ardından Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesiyle 20 yıldan beri İBB hizmeti görmeyen Beylikdüzü bir nebze olsun hizmet ile tanıştı. Fakat İstanbul’un son yıllarda en çok gelişim gösteren ve nüfusu her geçen gün daha da artan ilçelerinden olmasına rağmen ulaşım konusunda maalesef yatırım görmedi. Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’nın açıklanmasının ardından Beylikdüzü, İstanbul’un üvey evlat muamelesi gören ilçesi olma özelliğini sürdürmeye devam ediyor.
⛔ BAŞKAN ÇALIK İSYAN ETTİ
Programa Beylikdüzü-Sefaköy Metro projesinin dahil edilmemesinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla karara tepki gösteren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı paylaşımda bölgemizde yaşayan milyonlarca hemşehrimiz, daha konforlu ve çağdaş ulaşım haklarından bir kez daha yoksun bırakıldığının altını çizdi.
⛔ Mehmet Murat Çalık'ın paylaşımının tamamı şu şekilde ;
"2023 Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayan Beylikdüzü-Sefaköy Metrosu nedeniyle milyonlarca hemşehrimiz, daha konforlu ve çağdaş ulaşım haklarından bir kez daha yoksun bırakıldı. Açık ve net biçimde bir kez daha söylüyoruz; Beylikdüzü metrosunu istiyor!"
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.