Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 60 kez görütülendi.
 

Kayıt 10. Bölüm (Soyer Baş)

⛔Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Soyer Baş'ı konuk etti. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren Baş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde son dönemde çok tartışılan değişime dair önemli açıklamalarda bulundu. ⛔Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde yaşının tutup tutmamasına dair kamuoyunda tartışılan bu konuya da açıklık getiren Baş, soyadından dolayı kendisine birçok defa sorulan "Haydar Baş ile bir akrabalığınız var mı?" sorusuna Kayıt programı aracılığıyla net ifadelerle yanıt verdi. ⛔İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu'nun yuhalanmasına dair yöneltmiş olduğumuz soruya da açıklık getiren Baş'ın Beylikdüzü CHP örgütüne de bir mesajı vardı. ⛔Soyer Baş ile gerçekleştirdiğimiz yayın İZ Medya'nın Youtube kanalı aracılığı ile sizlerle. ⛔Kanalımıza ücretsiz abone olup, bildirimleri açın, programımızı kaçırmayın!
Ekleme Tarihi: 19.12.2023 - 12:43

Kayıt 10. Bölüm (Soyer Baş)

Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Soyer Baş'ı konuk etti.

⛔Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Soyer Baş'ı konuk etti. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren Baş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde son dönemde çok tartışılan değişime dair önemli açıklamalarda bulundu.

⛔Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde yaşının tutup tutmamasına dair kamuoyunda tartışılan bu konuya da açıklık getiren Baş, soyadından dolayı kendisine birçok defa sorulan "Haydar Baş ile bir akrabalığınız var mı?" sorusuna Kayıt programı aracılığıyla net ifadelerle yanıt verdi.

⛔İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu'nun yuhalanmasına dair yöneltmiş olduğumuz soruya da açıklık getiren Baş'ın Beylikdüzü CHP örgütüne de bir mesajı vardı.

⛔Soyer Baş ile gerçekleştirdiğimiz yayın İZ Medya'nın Youtube kanalı aracılığı ile sizlerle.

⛔Kanalımıza ücretsiz abone olup, bildirimleri açın, programımızı kaçırmayın!

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.