Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 212 kez görütülendi.
 

Kayıt 13. Bölüm (Mülayim DEMİRTAŞ)

Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’tı. ⛔Demirtaş değişimin neler vaat ettiği sorusuna “Genel merkezde racon kesen kadrolar olmayacak” derken, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin en önemli sebebini ise Kayıt programında anlattı. ⛔ Gazeteci Emrah Öztürk’ün sormuş olduğu “Çalık mı? İmamoğlu mu?” sorusu karşısında hayli zorlanan Demirtaş bir diğer soruya ise “Her ilçeye her kente bir Mehmet Murat Çalık lazım” değerlendirmesinde bulundu. ⛔ Mülayim Demirtaş ile gerçekleştirdiğimiz yayın İZ Medya'nın Youtube kanalı aracılığı ile sizlerle. ⛔Kanalımıza ücretsiz abone olup, bildirimleri açın, programımızı kaçırmayın!
Ekleme Tarihi: 19.12.2023 - 12:49

Kayıt 13. Bölüm (Mülayim DEMİRTAŞ)

Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’tı.

Gazeteci Emrah Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu bir İZ Medya yapımı olan 'KAYIT' programının bu haftaki konuğu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’tı.

⛔Demirtaş değişimin neler vaat ettiği sorusuna “Genel merkezde racon kesen kadrolar olmayacak” derken, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin en önemli sebebini ise Kayıt programında anlattı.

⛔ Gazeteci Emrah Öztürk’ün sormuş olduğu “Çalık mı? İmamoğlu mu?” sorusu karşısında hayli zorlanan Demirtaş bir diğer soruya ise “Her ilçeye her kente bir Mehmet Murat Çalık lazım” değerlendirmesinde bulundu.

⛔ Mülayim Demirtaş ile gerçekleştirdiğimiz yayın İZ Medya'nın Youtube kanalı aracılığı ile sizlerle.

⛔Kanalımıza ücretsiz abone olup, bildirimleri açın, programımızı kaçırmayın!

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.